(VIDEO) Sjećate li se repera MCAldina: “Objavio video svađe sa Amerikancima”

(VIDEO) Sjećate li se repera MCAldina: “Objavio video svađe sa Amerikancima”


Reper i komičara Aldina Begovića poznatijeg kao „MC Aldin“ rođen je u Vlasenici, a tokom rata u Bosni i Hercegovini svoje djetinjstvo proveo u Srebrenici. Napustio kako kaže svoju voljenu Bosnu i Hercegovinu i sreću potražio u Americi u kojoj živi već duži niz godina.

“Neću da budem tipički Bošnjo, hoću da budem fukara”

“Bavim se muzikom od 2001. godina kada sam stigao u Ameriku. Kako tvrdi Aldin u Ameriku je došao sa majkom koja se borila, prala suđe a on išao u školu i učio engleski jezik. Američki pasoš nisam išao da polažem jer hoće da nekih 1000 predsjednika nabrajam, boje na zastavama da pogađam, hajde bit će nekad. Radio sam u Walmartu. Uvijek sam volio kameru da se snimam, da se zaj*bajem.

“Jedino što sam znao jeste da pobjegnem iz Srebrenice i evo zaglavim u Americi već 16. godina. Eto ti moje djetinjstvo. Ja nikoga ne mrzim, ovo ti je moj život sada. Ja nemam nikoga, ni oca ni matere, ni sestre ni brata. Imam vas na Instagramu i onda mi vi kažete da sam ja vakav onakav, da sam alkoholičar, proklet, budala. ”

Aldin svakodnevno na svom Instagramu ili TikToku objavio video u polupijanom stanju.

 

 

 

Ovog puta objavio je video svađe sa Amerikancima koju je sam izazvao ali i najavio.

 

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija