Puljić: Šta drugo očekivati od primitivnog nacionaliste kojem su Mladić i Putin uzori

Puljić: Šta drugo očekivati od primitivnog nacionaliste kojem su Mladić i Putin uzori


Skandalozna izjava Milorada Dodika na računa aktuelne ministrice vanjskih poslova BiH našila je na žestoke osude. Podsjećamo, Dodik je govoreći i šefici bh. diplomatije u jednom trenutku kazao “svaka joj je za šamara”.

Dodik: Biseri Turković je svaka za šamara

“Možemo misliti o Biseri ovo ili ono, ali ovakve izjave bi trebalo da imaju i neku reakciju. Osim ako ne reagujemo samo kad je napad na žene koje su nam OK”, napisala je na Twitteru Ivana Korajlić, izvršna direktorica Transparency International BiH.

Na njenom postu oglasio se i poznati novinar Ivica Puljić, koji trentno radi kao dopisnik Al Jazeere Balkans iz Vašingtona.

“Šta drugo očekivati od primitivnog nacionaliste kojem su Ratio Mladić i Vladimir Putin uzori. I onaj Aleksandar Vučić također. Mizoginija je oduvijek prisutna na Balkanu, a Dodik je najočitiji primjer balkanskog siledžije. Nijedna žena nije sazlužila da je takav čovjek i spomene”, napisao je Puljić.

Bisera Turković odgovorila Miloradu Dodiku na “šamaranje”: Nisu me uplašili ni snažniji neprijatelji



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija