(VIDEO) Snježana upoznala mladića ivana koji joj je spasio život

“Nemam riječi! Ti si napravio nešto za mene što nije niko nikada napravio! Stvarno! Spasio si mi život!”, nabijen emocijama bio je susret Snježane Fajfar i njezinog spasioca Ivana Metikoša.

“Ma sitnica stvarno”, odgovorio joj je Ivan uz osmijeh. Snježana se rasplakala i kaže: “To je naš mladi heroj i nek’ se svi stari ugledaju na njega”.

“Ne bih rekao da sam heroj. Dosta jaka riječ. Drago mi je da sam mogao pomoći, najvažnije je da je gospođa dobro”, skromno odgovara Ivan.

Snimka spašavanja obišla je Hrvatsku. Proširila se i izvan granica.

Snježana traži nepoznatog muškarca da mu se zahvali što joj je spasio život

Snježanu je nevrijeme uhvatilo pri povratku s posla, jak vjetar počeo je kad je došla pred zgradu u kojoj živi. Na tom se mjestu 24-godišnji fitness trener, zajedno sa svojom djevojkom, našao sasvim slučajno.

“Bili smo u prolazu i doslovno dok smo se vozili po cesti ispred nas su se srušila dva drva i stup. Nismo ih mogli nikako zaobići, ni iza nas jer je palo drugo drvo i jedina opcija je bila da se povučemo negdje bliže uz zgradu da drvo na nas ne bi palo. Tako smo vidjeli gospođu da stoji pored stupa i odmah smo joj usput pomogli”, opisao je Metikoš.

Za sebe ga u tim trenucima nije bilo strah. Ipak, danas svjedoči o silini oluje. “Vjetar je dosta jako puhao, pokušao sam zagraditi svojim tijelom gospođu da je ne lupaju kamenčići i grane koje su letjele u nju, uz sav napor sam se jedva micao s njom da nju isto vučem uz sebe”, prisjetio se.

Snježana ga vidi i kao svojeg anđela koji ju je spasio. Od srijede, kada je kroz Zagreb protutnjalo veliko nevrijeme, čekala je dan kad će mu uživo moći zahvaliti.

“Mogu reći da su emocije gotovo pa ravno lude kao i nakon onog nevremena, ali pozitivno lude. Jer sam toliko uzbuđena, potresena. Stvarno, hvala mu, on će stvarno ostati dio naše porodice zauvijek”, poručila je Snježana.

Velika hrabrost i ljudskost tako su pokazale da mogu nadjačati i snagu oluje.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79