(VIDEO) Svećenik iz BiH: “Život mi je više puta bio ugrožen. Vehabije su me htjele …”

Poslušajte svjedočanstvo don Ante Ledića, župnika župe Uzašašća Gospodinova u Novom Travniku, koji svjedoči o svojem dubljem obraćenju.

Godinama je živio kao svećenik, poznat kao vrhunski graditelj crkvi, kapela i mnogo se više brinuo oko cigla i materijalnog kada je shvatio da je temeljna zadaća svećenika gradnja žive Crkve.

Na YouTube kanalu zajednice Nanovo rođeni objavljeno je svjedočanstvo don Ante Ledića o njegovom duhovnom pozivu te životu i službi u Bosni i Hercegovini tijekom rata i nakon rata.

Don Anto, kojeg su pojedini mediji prozvali ‘najjačim svećenikom na svijetu’ jer je bio višestruki prvak BiH u dizanju utega, u sat vremena svojega svjedočanstva govori kako je svojim služenjem pomogao održanju katoličkih zajednica u Bosni i Hercegovini iako mu je zbog toga život više puta bio ugrožen.

Preživio je ratna zbivanja u opkoljenom Sarajevu, te pokušaje atentata nakon završetka rata. Kako je uspio sve životne poteškoće nadići uzdajući se u Isusa – jer “onome tko se uzda u Isusa sve biva lako”, poslušajte u videu.

Nanovo rođeni je katolička karizmatska molitvena zajednica kojoj su glavni ciljevi cjelovita formacija mladih katolika i evangelizacija.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79