(VIDEO) Tužna slika sa Boračkog jezera: Ko je posjekao dugogodišnja stabla na poznatoj plaži Prenj?

Boračko jezero nalazi se na sjeveroistočnoj stran planine Prenj, nedaleko od Konjica. Spada u jedno od najljepših prirodnih jezera u našoj zemlij, a svojom ljepotom opravdat će očekivanja svih posjetilaca.

Međutim redakciji portala Crna-Hronika poslali ste video snimak zabilježen na poznatoj plaži Prenj koja je ostala bez dugogodišnjih stabala. Postavlja se pitanje ko je naredio, ko je posjekao dugogodišnja stabla na poznatoj plaži Prenj?

Plažu Prenj je općina Konjic zadnjih par godina uređivala svojim građanima, a da li rušenje stabala podrazumijeva uređivanjem plaže saznat ćemo u odgovoru nadležnih iz Općine Konjic.

Pročitajte samo neke od komentara na Facebook-u:

Nešto mi govori da je neko pazario ruševni plac koji gleda na plažu, tačnije stabla su zaklanjala pogled, pa se budući investitor potrudio da skrši onu ljepotu da bi mamlaz imao pogled na jezero. Ako se ispostavi da je ovo istina, DaBogda uvijek bio u minusu po pitanju smještaja.

Vrlo jednostavan odgovor,gnoj koji se bavi turizmom pa bi da samo njemu dolaze turisti.😒

Dok se ovakva sranja ne budu zatvorom kaznjavala pomoći nema.
Žena je u Berlinu ogrebala koru drveta u duzini od 30 cm i dobila je 800e kazne.

Komplentnu regiju, samo treba poravnati i naseliti neke druge kolonije ljudi, koji će poštovati prirodu.

Da se unašoj državi kažnjava zlodjela velikom kaznom sve bi bilo drugačije..ovsko nažalost rade što hoce jer znaju da im nece nitko ništa..

Slijedece godine ce biti BETON PLAŽA a ne Prenj 😡

Bolje zivotinje cuvaju prirodu od ljudi zalosno unistise sve stose stigne 💔

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79