(VIDEO) U Visokom izgorio Alfa Romeo: “Požar ugrozio i stambeni objekat”

(VIDEO) U Visokom izgorio Alfa Romeo: “Požar ugrozio i stambeni objekat”


U popodnevnim satima je u Visokom došlo do požara u kojem je potpuno izgorio automobil marke Alfa Romeo.

Vatrogasne ekipe su brzo intervenirale na mjesto događaja i uspjele ugasiti vatru, ali automobil je već bio potpuno uništen. Na sreću, nije bilo povrijeđenih osoba.

Uzroci požara još uvijek nisu poznati, a policija provodi istragu kako bi utvrdila da li je požar izazvan namjerno ili je riječ o tehničkom kvaru piše Crna-Hronika

O navedene informacije potvrdili su iz PVB Visoko”

“Dana 30.07.2024.godine u 19:27 sati
🧑‍🚒Profesionalna vatrogasna jedinica Visoko izašla je na gašenje putničkog motornog vozila u mjestu Hlapčevici. Brzom akcijom vatrogasaca spriječeno je širenje vatre koja je ugrozila stambeni objekat.

Na vozilu je pricinjena veća materijalna šteta dok je objekat spašen. Na intervenciji su ućestvovala 4 vatrogasca sa jednim navalnim vozilom🧑‍🚒”

Pogledajte fotografije sa mjesta događaja

POGLEDAJ GALERIJU
@crnahronikaofficial(VIDEO) U Visokom izgorio Alfa Romeo: “Požar ugrozio i stambeni objekat” U popodnevnim satima je u Visokom došlo do požara u kojem je potpuno izgorio automobil marke Alfa Romeo. Vatrogasne ekipe su brzo intervenirale na mjesto događaja i uspjele ugasiti vatru, ali automobil je već bio potpuno uništen. Na sreću, nije bilo povrijeđenih osoba. Uzroci požara još uvijek nisu poznati, a policija provodi istragu kako bi utvrdila da li je požar izazvan namjerno ili je riječ o tehničkom kvaru. O navedene informacije potvrdili su iz PVB Visoko” “Dana 30.07.2024.godine u 19:27 sati 🧑‍🚒Profesionalna vatrogasna jedinica Visoko izašla je na gašenje putničkog motornog vozila u mjestu Hlapčevici. Brzom akcijom vatrogasaca spriječeno je širenje vatre koja je ugrozila stambeni objekat. Na vozilu je pricinjena veća materijalna šteta dok je objekat spašen. Na intervenciji su ućestvovala 4 vatrogasca sa jednim navalnim vozilom🧑‍🚒” Pogledajte fotografije sa mjesta događaja

♬ original sound – crnahronikaofficial

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija