(VIDEO) Umjesto u rukama djevojke, medo završio na krovu od automobila marke AUDI

Redakcija portala Crna-Hronika donosi vam video i fotografije atrakcije koja će od danas biti dostupna svim građanima Lukavca.

Naime, građanin Muamer Hodžić odlučio je na svoj automobil marke Audi Q7 postaviti velikog plišanog medjeva kojeg je kupio za sad već bivšu djevojku kojoj nije uspio ni dati poklon a već je postala bivša.

“Rezultati nisu mogli biti ljepši, a osmih na licu bili su prisutni sve vrijeme. Reakcije su bile tople i pokazale su potpuno prihvaćanje. Izmamili smo mnogim mališanima osmijeh na lice. Kako omladini tako i starijim stanovnicima Lukavca” – izjavio je Muamer Hodžić za naš portal.

“Razmišljao sam kako da izmamim par osmijeha na licima mališana pred ove novogodišnje praznike. Medo je moj i kupljen je prije par dana za moju, sad već bivšu djevojku. Prekinuli smo, a medo će ostati na šibure zadugo. Svrha je bila da se nasmijemo svi, i mi i prolaznici.”

Muamerov ljubavni život imao je svoje uspone i padove, baš kao i automobil AUDI kojeg vozi bez prednje karambolke.

“Kada sam išao kupiti medu, imao sam udes, tako da se karambolka farba. Medo, prekid veze, sve je to uzrok nesreće. Ali život ide dalje! osmijeh na lice šta god da se desi u životu.” – izjavio je Muamer Hodžić za CH.

Muamer je slupao svoj automobil, na putu prema Gračanici, kada je zbog neprilagođene vožnje udario dva stuba javne rasvjete. Na sreću, izašao je sa lakšim povredama, i pričinjenom većom materijalnom štetom.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79