(VIDEO) Vjera, politika, ekonomija: Učenjem dove i političkim govorima otvoren tržni centar u Bugojnu

Domaći trgovački lanac Robot jučer je u Bugojnu otvorio novi trgovački centar. Kako je najavljeno, u narednom periodu bit će otvoreno još nekoliko novih poslovnica širom Bosne i Hercegovine, i to u Kozarskoj Dubici i Zvorniku, a do kraja 2022/23 u još desetak bh gradova.

„Veoma nas raduje što smo svoja vrata otvorili dragim kupcima, ovaj put u Bugojnu u objektu površine preko 3.500 m2. Zadovoljstvo nam je što ćemo realizacijom ovog projekta dati potporu razvoju ekonomije na ovom području. Sa našim kupcima gradimo prijateljski odnos i zato oni već znaju da ćemo im ponuditi najveći izbor roba uz najbolje cijene i uslugu“ – saopćeno je iz Marketing službe kompanije Robot.

Kako piše Bugojno-danas.info, na otvaranju je bio i glavni imam u Bugojnu Kemal ef. Tokmić.

“Zajedno sa vrhom SDA Bugojno proučio je dovu za otvorenje objekta u kojem se prodaje alkohol. Brojni naši sugrađani kao i ostali Bosanci i Hercegovci tu su vijest dočekali sa negodovanjem, vijest se proširila brzinom svijetlosti i osudila takvo ponašanje našeg glavnog Imama Kemal ef. Tokmića.

Činjenica je da je Islamska zajednica u Bugojnu pala kod utjecaj SDA Bugojno, to svakodnevno možemo vidjeti na raznim događajima, tribinama, otvorenjima, gdje prisustvuju i glavni Imam kao i predsjednik MIZ Bugojno.

Postavlja se pitanje da li je zaista naš glavni Imam Kemal ef. Tokmić morao jučer i po čijem nalogu doći na otvorenje ili je samoinicijativno došao na otvor gdje nije predviđeno bilo pozivanje Imama i efendija.

Javnost očekuje od glavnog Imama pa i predsjednika MIZ da izađu u javnost i kažu da li je to u skladu sa vjerom da to tako mora ili je ipak naredba nečija?”, piše ovaj portal.

M A R K E T I N G

HIPERMARKET „ROBOT“ OTVOREN U BUGOJNU!

Domaći trgovački lanac Robot velikom brzinom…

Posted by Infobugojno on Friday, 18 March 2022 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79