Voz naletio na vozilo koje se iz nepoznatih razloga nalazilo na putnom prelazu

Voz naletio na vozilo koje se iz nepoznatih razloga nalazilo na putnom prelazu


Teretni voz naletio je danas na automobil u Osječanima kod Doboja, a prve informacije sa lica mjesta ukazuju da nema povrijeđenih, saopštile su “Željeznice Republike Srpske”.

Nezgoda se, kako dodaju, dogodila u 12.05, na putnom prelazu koji se nalazi u staničnom području.

“Teretni voz ‘Želјeznica Republike Srpske’, koji je saobraćao na relaciji Doboj – Šamac, naletio je na vozilo koje se u tom trenutku, iz za sada nepoznatih razloga, nalazilo na putnom prelazu. Mašinovođa je uvidjevši vozilo na putnom prelazu postupio po propisima, davao zvučne signale upozorenja i pristupio kočenju, ali se nezgoda nažalost nije mogla izbjeći”, naveli su iz “Željeznica Republike Srpske”.

Kako dodaju, na lice mjesta izašli su policija i Komisija za vanredne događaje “Želјeznica Republike Srpske”.

“Putni prelaz na staničnom području Osječani osiguran je saobraćajnim znakovima i trouglom preglednosti. ‘Želјeznice Republike Srpske’ ponovo apeluju na sve učesnike u saobraćaju, da vožnju prilagode uslovima puta i vremena, obavezno se zaustave ispred putnog prelaza poštujući saobraćajnu signalizaciju, jer će se samo na taj način izbeći i smanjiti nezgode i udesi, koji mogu imati tragične posljedice”, kažu iz “Željeznica Republike Srpske”.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija