Vozači koji su poginuli u direktnom sudaru su se poznavali: “Bili prijatelji…”

 

U saobraćajnoj nesreći u zrenjaninskom selu Zlatica nastradali su M. I. (21) iz Boke i V. A. (22) iz Velike Grede

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prekjuče u zrenjaninskom selu Zlatica na mjestu su poginuli M. I. (21) iz Boke i V. A (22) iz Velike Grede.

Oni su natradali u direktnom sudaru “fijat stila” i “audija”, za čijim su volanima bili.

Kako saznaje Kurir, mladići su se poznavali iz viđenja i preko zajedničkih prijatelja, a strašna ih je sudbina zadesila. Kako nam je ispričao prijatelj stradalog M. I., u posljednje vrijeme su živjeli u istom mjestu.

– M. I. mi je bio kao brat, znamo se čitav život. Obojica su bili super momci, vrijedni i radni, za prijatelje uvek tu. Nisu se družili, ali znali su se jer se V. A. nedavno priženio ovdje kod nas u Boku. Oženio je našu drugaricu – kaže za Kurir prijatelj i dodaje da su obojica ili išli ili se vraćali sa poslova baš u to vrijeme kada se desio udes.

– Ta krivina je uvijek bila problematična, a jedan od njih je izgubio kontrolu, da li zbog umora ili automobila, ne znamo još – kaže on.

Prema riječima očevidaca vozači su bili sami u kolima.

– Obojica su bili na mjestima vozača i nije bilo drugih putnika. Najvjerovatnije se radilo o velikoj brzini i da je jedno od vozila prešlo u suprotan smjer. Vatrogasci su sekli olupine da izvuku tijela stradalih – naveli su očevici.

Prijatelji ovih mladića oprostili su se od njih i na društvenim mrežama, a posebno bolne su oproštajne poruke za M. I.

– Izgubio sam najboljeg druga, nek te anđeli čuvaju dobri moj! – napisao je prijatelj.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79