Vozačica taksi vozila uzela štap bakici i mlatila je nasred ceste

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad ženom (34) zbog sumnje da je teško ozlijedila 79-godišnjakinju.

Sumnja se da je 1. prosinca 2019. godine oko 8.40 sati, dok je upravljala TAXI vozilom marke Dacia Logan zagrebačkih registarskih oznaka i došla do raskrižja Ulica S. R. Njemačke i Avenije Dubrovnik, zaustavila automobil i prišla ženi koja je prelazila cestu na mjestu gdje to nije predviđeno za pješake i verbalno ju napala. Potom je, sumnja se, uzela štap oštećene i fizički ju napala. Tijekom navedenog događaja oštećena je teško ozlijeđena.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičene su podnijeli posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, prenosi 24Sata.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79