Vučić: Hrvati misle da imaju pravo da vam određuju što ćete raditi, tako će i Srbiji “zabraniti” ulazak u EU

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić boravi na Svjetskom ekonomskom forumu u Davosu gdje je, kako je rekao, imao veoma kratak susret s hrvatskim premijerom Andrejem Plenkovićem.

Odgovarajući na pitanja o tekstovima u hrvatskim medijima nakon podizanja prve opužnice u Srbiji za ratne zločine u Hrvatskoj, u kojima se kaže da je Vučić “mali Putin” i da Srbija nikad neće ući u Europsku uniju, Vučić je odgovorio da neće odustati od “traženja pravde za srpske žrtve”.

“Hrvati misle da imaju pravo da vam određuju što ćete raditi i ako niste kao bivša vlast koja je pred njima puzila i puzila, čim netko kaže da poštuje njihove žrtve – ali imamo djecu pobijenu i nećemo odustati od pravde – postajete najveći zločinac”, rekao je Vučić.

Vučić je dodao da “kao što će Hrvatska zabraniti Finskoj i Švedskoj da uđu u NATO, tako će i Srbiji u EU”.

Ponovio da je Jasenovac “najveće stradalno mjesto” Srba u Drugom svjetskom ratu i dodao da je on “u stanju da govori o žrtvama za koje su krivi Srbi”, a da druga strana to nije u stanju.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79