Vučić: Neće biti zatvaranja granice prema BiH i RS

Srbija neće zatvarati granicu prema Bosni i Hercegovini i Republici Srpskoj, kakva god situacija bila, ne samo vezana za koronavirus, naglasio je danas predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić je, na molbu Tanjuga da prokomentariše spekulacije da bi Srbija mogla da zatvori granicu prema RS, poručio da “neće biti nikakvog zatvaranja granica prema Republici Srpskoj”.

“Daćemo sve od sebe da uvijek i u svakom trenutku pomognemo našem narodu zapadno od Drine, poštujući sve druge”, istakao je on.

On je dodao da je “ponosan na odnos Srbije i RS, između naših građana sa obje strane Drine”, i naglasio da će se tako i nastaviti.

“Neće biti nikakvog zatvaranja granica prema RS. Ukoliko budemo mogli da pomognemo na bilo koji način i u toku pandemije koronavirusa, i na svaki način, mi ćemo to učiniti i ubuduće”, zaključio je Vučić.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79