Vukanović sam protiv svih. Objavio je razloge zašto neće na sastanak združene opozicije u RS

Narodni poslanik Kluba SDS Nebojša Vukanović objavio je na svom blogu razloge zbog kojih neće prisustvovati sutrašnjem sastanku opozicije u Banjaluci, a čiji je domaćin PDP.

– Uvijek sam radio za opštu stvar ne štedeći sebe, ali ostajem pri riječi koju sam dao nakon sastanka na Jahorini da ću napraviti mali predah u razgovorima. Nije korektno da se prije sastanka, na kome se dogovaramo, iz PDP daju izjave kako će se predstaviti kandidati i program i tražiti podrška, jer je to dovođenje pred svršen čin i onda razgovori i dogovori nemaju smisla – naveo je Vukanović.

S obzirom da se trenutno vrše ankete i ispituje puls javnosti, kako koji političar opozicije “kotira” kod naroda,Vukanović se osvrnuo i na to.

– Takođe, ako neko plasira ankete i lažna istraživanja javnosti u kojima ja tobože nemam ni 1% podrške za narodu, onda sam marginalan i nevažan, pa onda ne znam zbog čega bih prisustvovao sastancima i učestvovao u donošenju odluka – izjavio je Vukanović.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79