Vukanovića u Srebrenici napao simpatizer Dodikovog SNSD-a: “4000KM je dobio za navodno „samozapošljavanje“

Penzioner Ćodo, bivši carinik, novac je dobio za navodno „samozapošljavanje“, a fotografije sa njegovog profila na društvenim mrežama, podrška Dodiku, SNSD-u i režimu, pokazuju da je i on vatreni pristalica i aktivista režima i vladajuće stranke, kazao je Vukanović

Nebojša Vukanović, lider stranke Za pravdu i red, prije nekoliko dana je objavio videozapis neugodne situacije koja mu se desila u Srebrenici.

Vukanović je ponovo napadnut u Srebrenici, i to ispred Osnovnog suda kada mu je prišao nepoznati čovjek i vrijeđao ga.

Danas je Vukanović na svom blogu objavio više detalja o čovjeku koji ga je verbalno napao u Srebrenici. Riječ je o izvjesnom Slavku Ćodi.

– Slavko Ćodo, koji me je u više navrata ispred Osnovnog suda suda, dok sam imao glavno ročište po tužbi predsjednika lokalnog SNSD-a u Srebrenici, prije dvije godine dobio je 4000 maraka od opštine Srebrenica, dok je u njom vedrio i oblačio Radomir Pavlović, predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a, rekao je Vukanović.

Dodao je kako je Ćodo simpatizer SNSD-a.

– Penzioner Ćodo, bivši carinik, novac je dobio za navodno „samozapošljavanje“, a fotografije sa njegovog profila na društvenim mrežama, podrška Dodiku, SNSD-u i režimu, pokazuju da je i on vatreni pristalica i aktivista režima i vladajuće stranke, kazao je on te priložio fotografije kao dokaz na svom blogu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79