Vulić o proslavi Dana državnosti BiH u Banja Luci: Nemate želju da BiH opstane

Šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Paralamentarne skupštine BiH Sanja Vulić podsjetila je za ATV da je Opšti okvirni sporazum za mir u BiH potpisan 21. novembra i dodala da svi oni koji ga poštuju apsoultno poštuju i dan potpisvanja istog.

“Jasno je da mi iz Republike Srpske i politčko Sarajevo ne baštinimo istu BiH jer mi iz Srpske poštujemo 21. novembar kada je potpisan i uspotavljen Opšti okvirni sporazum za mir u BiH“, rekla je Vulić u izjavi za ATV reagujući na navode da se u Banjaluci želi proslaviti Dan državnosti Bosne i Hercegovine.

Vulić je dodala da se pričama o 25. novembru samo pokazuje koliko ne poštuju ni Okvirni sporazum “niti imaju želju da BiH, u okvirima kako je taj Sporazum propisao, opstane“, rekla je Vulić.

Vulić je poručila da je sve što radi političko Sarajevo čista provokacija, podla provokacija i “njihov još jedan u nizu dokaza da žele isključivo islamsku BiH“.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79