Vulin: MUP mora biti spreman da zaštiti srpski narod i Srbiju

 

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin poručio je danas da savremeni svijet nosi brojne izazove, na koje pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srbije moraju biti spremni da pravovremeno i efikasno odgovore i zaštite srpski narod i stabilnost Srbije.

Posjetivši specijalce na Kopaoniku, gdje izvode alpinističku obuku, Vulin je ocijenio da su pripadnici MUP-a spremni i obučeni da u svim uslovima obave sve zadatke koje pred njih postavi državno rukovodstvo, saopšteno je iz ovog ministarstva.

“Sa ponosom mogu da kažem da su ovi divni ljudi pouzdan oslonac i stub stabilnosti Srbije, koja je pouzdan međunarodni partner u borbi protiv terorizma, u borbi protiv organizovanog i svih ostalih vidova kriminala”, rekao je Vulin.

Pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice i Јedinice za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata tokom obuke i vježbe na Kopaoniku demonstrirali su vještine i znanja u tehnikama zimskog alpinizma i specijalne taktike skijanja.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79