Youtuberi iz Amerike kritikovali Omču: “FatTV se mora zaustaviti pod svaku cijenu”

Popularni youtuber u BiH Omer Nadarević poznatiji kao Omčo iz Bihaća prije dvije i po godine pokrenuo je u Sjedinjenim Američkim Državama kanal FatTV.

Taj kanal trenutno trenutno ima više od šest miliona pretplatnika. On tamo objavljuje razni sadržaj, a jedan poznati youtuber iz Švedske Feliks Jelber (Felix Kjællberg) nije ostao ravnodušan na njegove videosnimke. Feliks ili poznatiji kao PewDiePie i Amerikanac Ken Morison (Morrison) koji vodi kanal na YouTubeu pod imenom CinnamonToastKen oglasili su se javno povodom Omčinih snimaka.

Nakon što je Ken pokazao Feliksu samo isječak jednog od Omčinih videa, obojica su bili poprilično zbunjeni piše Avaz.

– Nisam siguran je li ovo kanal namijenjen djeci – kazao je Ken. – Nadam se da nije – dodao je Feliks u nevjerici.

Obojicu su iznenadili i milionski pregledi na videima, kao i malo dislajkova ispod snimaka. Kad su ga čuli kako govori engleski, zapitali su se odakle je.

– Je li on iz Rumunije ili nešto tako… Definitivno je u pitanju neka istočnoevropska zemlja – kazao je Feliks. Kada su vidjeli da je navedena lokacija SAD, ostali su zatečeni.

U 17 minuta koliko dugo su razgovarali o kanalu FatTV, Ken i Feliks su došli do istog zaključka.

– Obojica smo zbunjeni i mislimo da je ovo izmaklo kontroli. FatTV se mora zaustaviti pod svaku cijenu – zaključili su.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79