Z.O. lažno prijavio da je pucano na njega

Z.O. danas je trebinjskoj Policijskoj upravi lažno prijavio da je nepoznato lice iz vatrenog oružja pucalo u njegovom pravcu, zbog čega će protiv njega nadležnom tužilaštvu biti podnesen izvještaj.

Pripadnici Policijske uprave Trebinje su pod nadzorom trebinjskog Okružnog javnog tužilaštava izvršili uviđaj na licu mjesta u Ulici Miće Ljubibratića i tom prilikom utvrdili da je riječ o lažnoj prijavi, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

Policija će nastaviti rad na dokumentovanju krivičnog djela lažno prijavljivanje krivičnog djela nakon čega će protiv lica Z.O. biti podnesen izvještaj tužilaštvu.

Iz trebinjske Policijske uprave saopšteno je da je gatačka policija danas Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu krađa zbog sumnje da je lice čiji su inicijali B.G. počinilo navedeno krivično djelo i tom prilikom je pričinjena materijalna šteta od 7.000 KM.

Policiji je u Gacku 18.06.2019. godine prijavljeno da je u krugu preduzeća RiTE Gacko pronađena veća količina metalnih valjaka od tračnih transportera, pripremljenih za iznošenje iz kruga preduzeća.

Operativnim radom na terenu, policijski službenici su identifikovali lice čiji su inicijali B.G, za koje se sumnja da je izvršilo navedeno krivično djelo.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79