Zakupio unaprijed grobno mjesto za sebe i kćerku: Sahranjen otac koji se sa kćerkom zakucao automobilom u banderu

FOTO: DRUŠTVENE MREŽE/SCREENSHOT

 

Vladan M. (55) koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u Grockoj (Beograd) sahranjen je danas. On je automobilom udario u banderu dok je u vozilu bila i njegova kćerka (18).

Ona je teško povrijeđena i nalazi se u bolnici. Mještani sela Dražanj iz kog je Vladan kažu da je muškarac bio prijeke naravi i nije bio u dobrom odnosu sa komšijama.

– Kad biste ga ovako vidjeli, ne biste znali da je nezgodan, bio je domaćin. Ali bio je jako prijeke naravi, često je umio da se posvađa sa komšijama, s mnogima nije pričao. Nije maltretirao komšiluk, ali je bio neprijatan. Najbliže komšije su se valjda sažalile, pa su otišli da pomognu njegovoj majci koja je nepokretna. Sve se odigralo u ponedjeljak, a danas je bila sahrana – kaže jedna mještanka.

Kako dodaje, u Vladanovu kuću više puta je dolazila policija, a oduzimano mu je i oružje koje je imao jer je bio lovac.

I ranije prijetio

Tvrdi da je nakon oduzimanja oružja htio da kupi pištolj i da je prijetio da će da pobije porodicu. Takođe je istakla da je muškarac unaprijed za sebe i kćerku zakupio grobno mjesto.

– Žao mi je tog djeteta, 18 godina ima, znate kakva je lijepa. Ona je u bolnici, nadam se da će da bude bolje. Njena majka ih je napustila. Deset godina su pokušavali da dobiju dijete, cijelu trudnoću je održavala u Narodnom frontu. I eto kako se sad završilo – dodaje.

Šokirane komšije su ranije ispričale da su se on i njegova kćerka cijelo jutro prije nesreće svađali.

Nožem je natjerao da uđe u auto

– Sa njima je bila i njena drugarica. Vladan je htio negdje da ih odveze, međutim, kćerka se tome protivila. Nije htjela da ide sa njim, a on joj je nožem zaprijetio da uđe u auto, a njenoj drugarici je rekao da ostane kući – ispričao je komšija koji je želio da ostane anoniman.

Vladan je od siline udarca poginuo na licu mjesta, dok je njegova kćerka u teškom stanju prevezena u bolnicu, piše Blic.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79