“Zapečaćena je kuća u elitnom naselju Poljine koja se dovodi u vezu sa privedenim Admirom Arnautovićem Šmrkom”

Nakon što su mediji u Srbiji objavili informaciju da je zatvoren muzički studio u Vogošći repera Jale Brata i Bube Corellija zbog povezanosti sa Admirom Arnautovićem Šmrkom, koji je već nekoliko mjeseci u pritvoru, “Avaz” prenosi da muzički studio u Vogošći u kojem su snimljeni brojni hitovi ovog sarajevskog dvojca, nije zatvoren.

Mediji su naveli da je zatvoren zato što je predmet istrage te da je “policija je obavila pretres na tri lokacije, a jedna od njih je navodno bio i studio bh. repera”.

Jala Brat demantovao srpske medije: “Zbog povezanosti sa Šmrkom zapečaćen im je studio”

Studio “Imperie” nije zatvoren

– Odmah je sve zapečaćeno i njima je rečeno da po zakonu ne smiju tu da borave sve dok traje istraga. To je bilo u septembru, a, koliko ja znam, istraga još uvijek nije završena, tako da ne znam gdje njih dvojica sada prave pjesme. Možda koriste neki drugi studio privremeno, ali vidim da ne objavljuju pjesme kao ranije – rekao je izvor za Kurir.

Muzički studio produkcije “Imperia” u Vogošći nije zatvoren, što je rečeno iz tima Jale Brata i Bube Corellija.

– To su lažne informacije, ali studio “Imperie” u Vogošći nije zatvoren. Pogledajte instagram storye na profilu Jale Brata – kratko su kazali za portal “Avaza” iz tima Jale Brata i Bube Corellija.

Spremi se da te mrze

Reper Jala Brat je na Instagramu objavio nekoliko videa iz studija za koji su mediji objavili da je zatvoren.

Admir Arnautović Šmrk u Sudu: Bavim se legalnim poslovima, ja sam menadžer pjevačima

– Ako planiraš da budeš veliki, spremi se da te drugi mrze – poručio je Jala Brat.

S druge strane, kako portal “Avaza” saznaje, zapečaćena je kuća u elitnom naselju Poljine koja se dovodi u vezu sa uhapšenim Admirom Arnautovićem Šmrkom. U toj kući jedna soba je bila pretvorena u improvizirani studio i ta kuća je predmet istrage koju provodi Tužilaštvo BiH a u vezi sa pritvorenim Arnautovićem.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79