Zašto se podgrijava krompir kad ništa nije isto kao devedesetih, ni Srbija nije ista?

 

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je pred Srbijom težak period u vezi s Kosovom, kao i sa Republikom Srpskom i naglasio da mu je žao, jer više ne postoji jedinstvo u RS.

– Posebno me je pogodila činjenica da su američki predstavnici rekli da su uspeli da razbiju to jedinstvo. Odavno ili nikad mi nismo imali tu vrstu jedinstva po pitanju Kosova u našoj zemlji, ali je razlika toliko velika da smo uspeli da sačuvamo jedinstvo u Srpskoj listi – rekao je Vučić za B92.

Na pitanje da li je zabrinut što su SAD oformile grupe za Kosovo i RS, Vučić je rekao da mu nije jasno zašto se podgrijava krompir kad ništa nije isto kao devedesetih.

– Niti je Srbija ista iz devedesetih, niti je odnos snaga isti, niti se mi ponašamo tako da potcjenjujemo. Ja odlično razumijem šta je Amerika i kakva je sila. Moja obaveza je da čuvam našu zemlju – rekao je on.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79