Zbog obljube djeteta mlađeg od 15 godina lišena jedna osoba u Banjaluci

Službenici Policijske uprave Banjaluka jučer su lišili slobode osobu inicijala A.K. iz Banje Luke, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično djelo “obljuba sa djetetom mlađim od petnaest godina”.

Izvršen je pretres stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičena osoba, kojom prilikom su pronađeni i oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela, saopćeno je danas iz policije.

Kako se saznaje, radi se o radniku Doma Rada Vranješević u Banjaluci koji je krivično djelo izvršio nad štićenicom dječjeg Doma.

Zanimljivo je da je Vladimir Kajkut, direktor Doma odbio komentarisati ovaj slučaj zatraživši pismeni upit na koji nije ni odgovorio.

Zanimljivo je i da su pojedini mediji sinoć objavili kako je lišen slobode radnik Doma, ali su isticali kako to lišenje slobode nema veze sa obljubom.

Sve mjere i radnje u ovog predmeta preduzete su pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Nakon završene kriminalističke obrade osoba će biti predata u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79