Zbog prodaje heroina lišen slobode policajac

Policijski službenik i još četiri osobe lišene su slobode u okviru višemjesečne policijske akcije suzbijanja ulične prodaje heroina na teritoriji Podgorice.

Uhapšeni su službenik Uprave policije čiji su inicijali D.LJ. (30), te D.LJ. (24), D.K. (20), S.S. (24) i T.Š. (27), svi iz Podgorice, zbog sumnje da su izvršili tri krivična djela neovlašćena proizvodnja, držanje i promet droge, saopšteno je iz Uprave policije.

Akciju pod nazivom “Lovka” realizovali su pripadnici Odjeljenja bezbjednosti Podgorice, zajedno sa službenicima Sektora za borbu protiv kriminala i Višim državnim tužilaštvom u Podgorici, navodi se u saopštenju.

Pripadnici Uprave policije su danas, po nalogu sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, izvršili pretrese stanova i drugih prostorija, kao i vozila, koje koriste osumnjičena lica.

Iz Uprave policije navodi da je u okviru ovog predmeta u prethodnom periodu podnijeta krivična prijava i protiv N.T.

Policija je tokom trajanja te višemjesečne aktivnosti oduzela ukupno 230 grama heroina, oko 120 grama marihuane, 23.345 eura, četiri vozila, 105 komada municije i dvije vage za precizno mjerenje.

“Sumnja se da pronađeni novac potiče od takozvane ulične prodaje narkotika”, naveli su iz Uprave policije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79