Zbog slavnog Sarajlije nastao skandal u Parizu: Potukle se ljubavnice Gorana Bregović?

Srbijanski mediji objavili su da je zbog Gorana Bregovića nastao skandal u Parizu. Naime, navodno su se potukle njegove ljubavnice nakon što su saznale jedna za drugu.

“Bregović privatni život dobro krije. Sazna se poneka emotivna tajna, ali to se dešava vrlo rijetko. On se ne eksponira, vodi računa gdje i s kim se pojavljuje i putuje. Međutim, jednu situaciju nije mogao da iskontroliše. Radi se o tome da je mjesecima bio u paralelnoj vezi sa dvije žene. I jednu i drugu je volio i poštovao na neki svoj način i nije mogao da ih ostavi”, rekao je izvor.

Dodao je da pouzdano može ispričati da su dvije žene “zakrvile” zbog ovog muzičara.

“Nastao je haos kada je jedna saznala za drugu. Kako je došla do tih informacija, nije mi poznato, ali su se em dobro posvađale, em počupale pa je obezbjeđenje u hotelu moralo da ih razdvaja”, naveo je.

Tvrdi da Bregović “nije znao šta ga je snašlo” i da on u Parizu ima svoju nekretninu u kojoj boravi, ljubavnicama iznajmljuje hotel.

“Jedna se čekirala na Instagramu da je u Parizu pa je druga povezala sve kockice i došla do hotela, gdje je strpljivo čekala da se pojavi. Sva sreća po Bregovića bila je ta što je on imao koncert taj dan pa se s njom nije vidio. Letjelo je perje, obezbjeđenje je moralo da reaguje i iz objekta da izbaci djevojku. Nakon toga su jedna drugoj slale prijeteće poruke, vrijeđale se, ponižavale i svađale oko Brege. Kad je vidio da je vrag odneo šalu, on se povukao iz obje priče jer nije želio da se za ovo sazna. Ipak, bruka je pukla i to je bila glavna tema. Jedno vrijeme nije bio u kontaktu ni sa jednom ni sa drugom, ali kada su se strasti smirile, to se zaboravilo i ponovo se viđao i sa jednom i sa drugom, s vremena na vrijeme”, otkrio je.

Novinari su kontaktirali Bregovića za komentar, ali se on nije javio. On je već 30 godina u braku sa Dženanom Sudžukom.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79