Zdravka Čolića kritikuju jer nije otkazao koncert u Norveškoj na dan žalosti u Srbiji

Zdravko Čolić na udaru je kritika zato što je 6. maja, na dan žalosti zbog ubijenih u Srbiji, održao koncert u Oslu.

Mnogi korisnici društvenih mreža smatraju da njegova odluka da nastupi nije bila primjerena.

“Zdravko Čolić pjevač svih režima”, “Neka je neko napokon rekao”, “Realno, da je Jelena Karleuša održala koncert u Podgorici, 100 posto bi je razapeli”, neki su od komentara na Twitteru.

Ubrzo je reagovala i folk pjevačica Seka Aleksić, odnosno navela da su i organizatori bitni.

“Ne bih uopće zalazila u razloge. Nebitno je odakle je neko, gdje živi i šta radi. Ovdje morate da shvatite da je i do organizatora, a ne samo Zdravka. Mene su pitali da li dolazim i moja volje je bila slobodna da ne želim, klub je svakako radio. Sigurna sam da je Zdravku to bilo teško”, napisala je.

Neki su napomenuli da je Čolić cijenjeni muzičar i da nije uradio ništa pogrešno.

“Duplih aršina je bilo oduvijek i bit će ih! Ovdje je, prije svega, riječ o zasluženom poštovanju. Zdravko Čolić nikada nije prozivao nikoga njzašta. Umjeren, kulturan, svoj, dosljedan, dostojanstven, primjer u svakom ljudskom smislu. Jelena Karleuša je sve suprotno tome, ograničena, banalno nametljiva”, navedeno je.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79