Zdravko likvidirao suprugu, dvoje djece, zapalio porodićnu kuću pa sebi oduzeo život

Zdravko Goranović, muškarac iz Sombora koji je juče oko 11 časova izjutra nožem usmrtio suprugu Miru, a potom likvidirao kćerke Anastasiju (19) i Anabelu (15), zapalio kuću i na kraju se objesio, godinama je prijetio supruzi, od koje je bio rastavljen, ispričale su komšije ove porodica.

U ulici Sime Šolaje u Somboru šok i nevjerica nakon nezapamćenog krvavog pira koji je oko podneva počinio Goranović, inače u kraju poznat po opsjedanju kuće, prijetnjama supruzi i neuravnoteženom ponašanju. Goranović je, kako Blic saznaje, prije samo nekoliko dana izašao iz pritvora u kome je bio upravo zbog nasilja u porodici.

Pored toga, supruga Mira je, kako saznajemo, jedno vrijeme boravila i u sigurnoj kući zbog zlostavljanja od strane supruga.

Supružnici su, kako tvrde komšije, bili rastavljeni, a Goranovića neko vrijeme nisu vidjeli. Međutim, svi složno tvrde da su problemi u porodici trajali neko vrijeme, nedvosmisleno nagovještavajući da je glavni vinovnik nevolja bio upravo Goranović.

– Njihovi problemi su dugo trajali, on je jednostavno lud čovjek – rekla je za Blic jedna od komšinica, dok je druga dodala da je Goranović bio “lud odkad se rodio”.

Pored djevojčica Anastasije (19) i Anabele (15), otac je imao i sina koji nije živio sa njima. Starija Anastasija je nedavno završila školu i bavila se šminkanjem, dok je Anabela ove godine pošla u prvi razred srednje škole.

Redosljed krvavih radnji Goranovića još uvijek nije poznat. Ono što nezvanično saznaje jeste da je prvo usmrtio suprugu Miru. Prema prvim informacijama, obje devojčice su umrle od gušenja, međutim i dalje nije jasno pod kojim okolnostima. Nakon što je likvidirao ženu, pomahnitali Goranović je zapalio kuću. On je pronađen obješen o jednu gredu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79