Zvanično nestao i treći mladić koji se dovodi u vezu sa dvoje mladih iz Splita

Splitskoj policiji prijavljen je nestanak i Paška Mladinića (23) iz Solina, a njegova fotografija i osobni podaci objavljeni su u evidenciji nestalih osoba.

On se već nezvanično spominjao kao jedan od suputnika nestale Tine Smoljo (22) i Tonina Raića (22) iz Splita, koji su evidentirani prije tjedan dana.

Paško je nestao 6. novembra, udaljivši se s adrese prebivališta u Solinu.

Kako stoji u objavi, visok je 176 centimetara, ima kestenjastu kosu i plave oči. Srednje je tjelesne građe, a pod ‘osobitim znacima’ stoje tetovaže na rukama.

Nestanak Tonina Raića obitelj je prijavila dan kasnije te je navedeno da se s adrese u Splitu udaljio u nepoznato. Nestanak Tine Smoljo prijavili su 8. novembra, otkrivši da se djevojka zaputila u Nizozemsku.

Kako piše Slobodna Dalmacija, jedna od mogućih verzija priče koja kruži društvenim mrežama goori kako je Tonino Raić s Tinom Smoljo, s kojom je u vezi nekoliko godina, otišao svojim crnim automobilom marke BMW prema Rotterdamu. Navodno je on i prije imao pozive da ode raditi u Nizozemsku, a s njima je u automobilu bio i Paško iz Solina.

Još uvijek nije pronađen mladi par iz Splita. Sada su se pojavile nove informacije

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79