“Zvezde Granda” pod cenzurom: Takmičarka otpjevala hit Selme Bajrami, produkcija taj dio obrisala

Posljednja epizoda popularnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” u Srbiji izazvala je kontroverze zbog izostavljanja nastupa koji je podigao prašinu. Takmičarka Antonija Čerkez iz Širokog Brijega izvela je pjesmu “Kakvo tijelo Selma ima” Selme Bajrami, jednog od njenih najpoznatijih hitova.

Iako je nastup prikazan u emisiji sinoć, danas objavljeni video na YouTubeu bio je izrezan, što je izazvalo burne reakcije publike. Gledatelji su izrazili nezadovoljstvo na društvenim mrežama, postavljajući pitanje zašto je izbačen segment sa izvođenjem Selminog hita.

Spekulacije su se pojačale nakon nedavne zabrane ulaska Selmi Bajrami u Srbiju po naređenju bivšeg direktora Bezbednosno-informativne agencije (BIA), Aleksandra Vulina. On je naveo da je bh. pjevačici zabranjen ulazak zbog “ponosnog pokazivanja simbola Velike Albanije”, aludirajući na dvoglavi orao.

Reakcija produkcije “Zvezda Granda” na izostavljanje Selminog hita sugerira da zabrana ima šire razmjere.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79