Pokušaj ubistva u Bihaću: Donijeli ga pred MUP USK-a s teškim povredama vrata

Policiji u Bihaću je sinoć, nešto prije ponoći sa nepoznatog broja telefona prijavljeno da u ulici Muhsina Rizvića, na par stotina metara od zgrade MUP-a USK leži povrijeđena osoba.

Dolaskom na lokaciju pripadnici MUP-a USK-a nisu pronašli nikakve tragove, kao ni povrijeđenu osobu niti bilo koje drugo lice.

Međutim, nedugo poslije, četiri migranta su donijeli povrijeđenu osobu na raskrsnicu ulica 502. Viteške brigade i 5. Korpusa, odnosno ispred zgrade MUP-a USK-a, potvrdio je Ale Šiljdedić portparol Uprave policije MUP-a USK-a.

Osoba je imala povrede u predjelu vrata, prebačena je u Dom Zdravlja Bihać, pa u Kantonalnu bolnicu Dr. Irfan Ljubijankić. Konstatovane su teške tjelesne povrede.

Slučaj je okarakterisan kao krivično djelo pokušaj ubistva, naređena je daljna istraga, a uviđaj je nastavljen i jutros, potvrdio je Šiljdedić.

Dodao je da su četiri osobe zadržane u policijskoj stanici i trenutno se sa njima obavlja razgovor, kako bi se pokušalo doći do informacija o okolnostima događaja. Identitet povrijeđenog lica još uvijek nije utvrđen.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79