(VIDEO) Opet se potukli na Ilidži: Izvadili noževe usred dana

(VIDEO) Opet se potukli na Ilidži: Izvadili noževe usred dana


 

Tokom jučerašnjeg dana dogodio se još jedan fizički obračun dvojice muškaraca u ulici Samira Ćatovića Kobre 6 na Ilidži. Treba napomenuti da se sve dogodilo na parkingu ugostiteljskog objekta “Brajlović” u samoj blizini policijske stanice Ilidža MUP KS.

Kao što možemo vidjeti na video snimku, dvojica muškaraca su se potukla a onda su izvadili i hladno oružje. Sve se desilo u sred bijela dana, dok su prolaznici šetali ulicom.

Parking na ovom mjestu se ne naplaćuje jer je isti predmet krivičnoj djela bivšeg načelnika općine Ilidža Senaida Memića.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Iz Tužilaštva KS su saopćili da se Memić tereti da je tokom mandata od 2013. do polovine 2017. gdine nezakonito izdao više dozvola u vezi gradnje objekata investitora Panamera, Malak Group te parking Općine Ilidža koji je dat na korištenje ugostiteljskom objektu “Brajlović”.

 

Senaid Memić (SDA) pao zbog Hotela Malak i Seje Brajlovića

Prije samo 15 dana portal Crna-Hronika objavila je potresni video snimak koji je isto zabilježen ispred policijske stanice PU Ilidža kada je muškarac pretukao žensku osobu zbog koje je i lišen slobode.

(VIDEO) Muškarac pretukao djevojku ispred policijske stanice na Ilidži. Niko ništa…


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija