Oglasila se Emirina prijateljica: “Ona se borila za svoje dijete. Štitila je sebe i dijete od nasilnika i narkomana”

Oglasila se Emirina prijateljica: “Ona se borila za svoje dijete. Štitila je sebe i dijete od nasilnika i narkomana”


Anel Bećirović je tokom jučerašnjeg dana usmrtio suprugu u njenom stanu i ostavio tijelo. Nakon što je usmrtio, sina je, poveo sa sobom u stan u ulici Aleja lipa. Nakon što su ga policijski službenici MUP-a KS locirali, trajali su pregovori kako bi spasili dijete.

Pregovori su trajali duže, ali su okončani hapšenjem ubice u 20:10 sati. Anel Bećirović, priveden je u prostorije MUP-a KS gdje će biti saslušan.Nad njim će biti i zavedena kriminalistička obrada, a nakon toga će biti predat u nadležnost Tužilaštva KS.

Brojne Sarajlije potresla je sinoćna tragedija. Emirina prijateljica Amra Mehmedović oglasila se za portal Crna-Hronika. Kako kaže, Emira je samo razumijevanje imala kod svojih prijateljica. Sistem, Socijalni rad kao i država okrenuli su joj leđa.

“Jučer je ubijena moja prijateljica, žena koja se borila za svoje dijete, štitila sebe i svoje dijete od nasilnika i narkomana. Svi smo u šoku šta je monstrum napravio. Samo 3 mjeseca je dobio za nasilje u porodic i na kraju je brutalno ubio. Jednostavno je navukao i sistem, Tužilaštvo i državu pod svoje.

Ni Emiru Maslan sistem nije zaštitio: “Žalila se, molima, kumila ali nije zaštićena od Anela”

Emira je bila divna žena, majka i prijateljica. Da ste je upoznali, znali bi o čemu pričam. Osoba pred kojom nije bilo prepreke koja bi je zaustavila. Borila se za malenog sina. Ovo je njena posljednja poruka koju je uputila meni.

“Kad ćemo opet na kafu. Poželjena si kraljice moja”

  • Boli zagrljaj koji je posljednji
  • Bole riječi koje se trudiš da zapamtit zauvijek
  • Ne, nije rastanak taj što boli, boli kraj
  • Bila si dobar i iskren drug, dobra majka, zajedno smo se borile a dušman mi te uze…


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija