(FOTO) BMW s kojim je Ante napravio nesreću se mjesecima prodavao: Imao 215 konja i vozača 22-godišnjaka

(FOTO) BMW s kojim je Ante napravio nesreću se mjesecima prodavao: Imao 215 konja i vozača 22-godišnjaka


Tokom nedeljnog jutra dogodila se teška saobraćajna nesreća na magistralnom putu M16 na lokalitetu mjesta Modrič kod Čapljine.

Kako saznaje portal Crna-Hronika, do nesreće je došlo u jutarnjim satima 6:35 kada se iz još nepoznatih razloga vozilo marke BMW sletilo sa ceste i prevrnulo na krov.

U vozilu su bile 3 osobe, dva mladića i jedna 17-godišnja djevojka Ivana Mustapić koja je nalažlost smrtno stradala. Za volanom je bio Ante Jukić (22) dok je suvozač bio Ivica Raguž (20). u čijem vlasništvu se nalazi navedeno vozilo koji je zadobio teške tjelesne povrede. Vozač Ante zadobio je lakše tjelesne povrede piše Crna-Hronika.

BMW X5 je u vlasništvo porodice Raguž, te se sa pravom postavlja pitanje, zašto je Ivica dao prijatelju Anti ključeve od navedenog vozila sa kojim je ovaj 22-godišnjak sletio sa ceste.

POGLEDAJ GALERIJU

Sumnjiva tragedija u Hercegovini: Zašto je Ante vozio tuđeg BMW-a?

Kako saznaje naš portal porodica Raguž je mjesecima prodavala vozilo sa kojim se dogodila teška saobraćajna nesreća. Prvi oglas je postavljen 12. marta 2023. godine a drugi 1. juna .2023. godine

Kako se navodi u oglasima, radi se o BMW-u x5 3.0d (dizel) sa 160 kw odnosno 215 konjskih snaga, a vozilo je prizvedeno 2004. godine. Vlasnik vozila je naveo da je ogirnalna kilometraža od 319.000 kilometara te da posjeduje full opremu.

Vozilo posjeduje panoramu, i felge 19-te sa ljetnim gumama. Prodavao se za 20.000 KM

Ivica Raguž vlasnik vozila bio je suvozač u trenutku nesreće. Zašto je dao ključ od vozila svom prijatelju Ivici Rakiću ostaje misterija.

POGLEDAJ GALERIJU

Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija