Poruka Edinovog brata kida srce

Poruka Edinovog brata kida srce


‘Amidža si bio, Amidža ćes ostat. Pričat ću mu za tebe kad naraste da zna kolika si ljudina bio. ALLAH DA TI BRATO PODARI DŽENET”, napisao je Edinov brat Kenan na svom Fejsbuk profilu ispod slike na kojoj je Edin u društvu sa svojim sinovcem.

Brojni prijatelji i rodbina opraštaju se od Edina Zejćirovića koji je nestao 17. novembra, a njegovo beživotno tijelo pronađeno je juče u Vučilovcu, nedaleko od crpne pumpe. Za njegovu likvidaciju sumnjiče se Nihad Hukić /26/, Suan Halilović /40/ i Suad Djedović /22/.

”Lijepi osmijeh njegov, uvijek je nasmijan bio i dobar drug da mu dragi Allah podari dzenet a roditeljima sabur”

”Bio je prava ljudina i čovjek za našaliti se”

”Rođak moj bio si i ostao legenda. Žalosno je što te nema više, ali ostaješ u lijepom sjećanju. Da Bog da najgoru kaznu tvojim ubicama, a stiće ih svaka suza tvoje familije i tvojih najmilijih”

”Ne mogu da vjerujem da ovo sad pišem… Bio si ljudina i ostat ćeš uvijek u našim srcima, tvoj osmijeh, šale i druženja nikad zaboravit neću”

”Uvijek ću te se sjećat onakvog kakav si za mene bio – pozitivan, nasmijan i pun života… Tvoja pjesma nije trebala na ovaj način da završi… ostat ćes zauvijek živ u našim versovima i srcima… Svaka kazna i osuda za njih je suvišna, tvoj mladi život je ugašen…. Srest ćemo se opet kao nekad u stara dobra vremena i još jednom pocijepat mikrofon za naše duše… Falit ćes kralju…”

”Koliko zlobe u ljudima da nešto ovako urade, zar može neko takav da bude bez milosti, bez imalo sažaljenja. Šta je to u ljudima, da li se to može uopšte nazvati čovjekom”

”Nisu razmišljali da si ti nečije djete, nečiji brat i otac jednog djeteta”

Samo su neke od brojnih poruka koje su ispisane ispod statusa na Fejsbuk profilu Edinovog brata Kenana.

Policija traga za Samidom Šabanovićem: Učestvovao u likvidaciji Edina Zejćirovića


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija