Auto mu pošarano sprejom: Je li u pitanju ljubomorna djevojka?

Nepoznato lice izvršilo je krivično djelo “Oštećenje tuđe stvari” u noći između 22. i 23. travnaja 2024. godine, u ulici Dr. Ćire Truhelke.

Meta tog vandalizma bilo je putničko motorno vozilo marke “VW Passat”, u vlasništvu Š.E. iz Zenice, koje je oštećeno nanošenjem boje iz spreja.

Ne zna se ko je počinitelj ovog djela, ostaje misterija da li je to djelo ljubomorne djevojke ili nekog drugog motiviranog razloga.

Policija je odmah reagirala na ovaj incident te je izvršen uviđaj od strane istražitelja Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

Trenutno su u tijeku aktivnosti kako bi se identificirao počinitelj ovog djela te osigurala pravna odgovornost za počinjenu štetu.

Policija će nastaviti s istragom kako bi pronašla počinitelje ovog čina vandalizma i osigurala da odgovaraju pred zakonom.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79