Bježeći od policije zapalili terenac i pobjegli u šumu

Dvije nepoznate osobe danas oko 12 sati zapalile su automobil “suzuki vitaru” u Dužima kod Trebinja, nakon čega su pobjegli u obližnju šumu, potvrđeno je Faktoru iz PU Trebinje.

Pripadnici Policijske uprave Trebinje dobili su putem telefona informaciju od kolega iz PU Ravno da su na magistralnom putu Trebinje – Dubrovnik, u mjestu Ivanica, pokušali zaustaviti ovo vozilo, ali da se vozač oglušio i nastavio put ka Trebinju.

Policijska patrola iz ravnog krenula je službenim vozilom za njima u potjeru, da bi u Dužima primjetili da su iz vozila istrčale dvije osobe koje su pobjegle u obližnju šumu, dok je iz vozila buknula vatra.

– Požar na vozilu ugasili su pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje. Na mjestu događaja pripadnici Sektora krim-policije obavili su uviđaj – kazala nam je glasnogovornica PU Trebinje Vanja Antelj.

Za odbjeglim sumnjivcima se traga.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments