Da je Miloradu jedini cilj da sačuva imperiju, ovdje bi se za par godina samo klanjalo umjesto krstilo

‘Boljelo bi ga uho za to što bi se ovdje za par godina samo klanjalo umjesto krstilo, kao što boli uho one sa istinskim imperijama po Ujedinjenom Kraljevstvu.

Uživao bi kao oni putujući po egzotičnim destinacijama, a ne u memljivo Predsjedništvo’, napisala je Gorica

Gorica Dodik, kćerka srpskog člana Predsjedništva BiH, oglasila se na svom Twitter profilu novom porukom.

Ona je napisala da bi Milorad Dodik da mu je jedina želja da sačuva svoju ličnu “imperiju” pustio da Republika Srpska bude uređena onako kako to “Sarajevo, opozicija i stranci hoće”.

 

– Boljelo bi ga uho za to što bi se ovdje za par godina samo klanjalo umjesto krstilo, kao što boli uho one sa istinskim imperijama po Ujedinjenom Kraljevstvu. Uživao bi kao oni putujući po egzotičnim destinacijama, a ne u memljivo Predsjedništvo, pokušavajući da sačuva ono što bi vi, gospodo iz SDS-a, najviše trebali braniti – napisala je Gorica Dodik.

Podsjećamo, Milan Miličević se juče oglasio na Twitteru sa porukom da, za razliku od onih koji čuvaju svoju ličnu imperiju, Srpska demokratska stranka čuva i sačuvaće svoju najveću tekovinu Republiku Srpsku.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79