Enisa Bajramović je vjerila momka u rijalitiju, a bludničila u hotelu s trojicom: Kada je recepcioner ušao u sobu imao je šta i vidjeti

Enisa Bajramović progovorila je o prostituciji tokom ispitivanja na poligrafu, a ona je dugo vremena negirala da se ikada bavila najstarijim zanatom. Međutim, isplivale su nove informacije o takmičarki rijalitija “Parovi”, koje Enisu vezuju za bludne radnje u hotelu s više momaka istovremeno, prenosi Kurir.rs.


– Većina muškaraca želi biti u njenom društvu, jer je atraktivna i zgodna. Tokom izlaska svi oblijeću oko nje, prosto žele njenu pažnju. Jedne večeri vidno u alkoholiziranom stanju došla je u jedan hotel sa trojicom momaka. Popeli su se u sobu koja je bila rezerivirana samo za njih – ispričao je dobro upućeni izvor srbijanskog medija.

Ono što se dalje dešavalo iza zatvorenih vrata, uzbudilo je i ostale u drugim sobama, zbog glasne buke.

– Dahtanje i vriska su se čuli iz te sobe i logično gosti hotela su se žalili i pritom htjeli pozvati policiju. Recepcioner je kucao na vrata nekoliko puta kako bi im rekao da se primire, ali oni nisi otvarali. Niti su čuli njegovo kucanje, niti su se htjeli stišati. Kako drugi gosti ne bi zvali policiju, on je morao upasti u njihovu sobu. E tada je imao šta i da vidi. Enisa je bila ni manje ni više nego na gomili. Ona je sa trojicom momaka imala seksualne odnose, a okolo su bile pobacane novčanice. Katastrofa Božija je te večeri bila. Tu se nije znalo ko koga, ali bitno je da je ona te večeri bila plaćena za bludnje radnje. Ali dobro, brzo se sve smirilo. Oni su ga pogledali kao u bunilu, vjerovatno su bili u alkoholiziranom stanju – zaključio je izvor Kurira.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments