Estradni menadžer Hodžić za CH: Urošu, što si pjevao po BiH pjevao si!

Grand pjevač Uroš Živković uživo na svom nastupu pjevao je pjesmu ” Ne volim te Alija, zato sto si Balija”. Sraman je ovo čin, koji podrazumijeva svaku osudu ponašanja folkera. Očito je da je na ovaj način ispoljio svoje nacionalističke ideale, a sporni video pjevanja možete pogledati ovdje.

Ovaj čin mladića iz Beograda naišao je na brojne osude na društvenim mrežama, dok se on branio na svom Instagram nalogu, kako je pjesma tražena i plaćena i da nije nacionalista.

Estradni menadžer Hodžić otvorio je svoju dušu za naš portal i poručio Živkoviću: Urošu, što si pjevao po BiH pjevao si!

“Kao da pojedini u doba korone misle da ista nikad neće proći, pa sve više i kroz statuse i objave djeluju nacionalistički sa mržnjom gdje “ranjeni narod” potom u polemici nema milosti što je i za očekivati! A sutra kad sve prođe valja otići dalje i pjevati svima. Kad nema opravdanja iz Srbije za Jadranku Barjaktarović, koju su razapeli, kako da bude opravdanje iz Bosne za ovo!!! Nije mu ovo trebalo. Sa Bosnom gdje se najviše para zarađuje (to znaju pjevači svi godinama), da iz Bosne se najviše para iznese i da ih ima najviše u inozemstvu, Evropi, Americi, Australiji i Bosni sebi je čovjek svjesno iskopao jamu. Što si pjevao po Bosni i Hercegovini, pjevao si!

Erko Jun i Denis Stojnić prozvali pjevača Uroša Živkovića: Pozivamo te u kavez na jedan sparing da vidiš kako će ti se zgaditi…

 

(FOTO) Ogorčeni ugostitelj iz Sarajeva: Zbog države ću zatvoriti lokal, a ljudi će ostati bez posla!

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79