Erko Jun i Denis Stojnić prozvali pjevača Uroša Živkovića: Pozivamo te u kavez na jedan sparing da vidiš kako će ti se zgaditi…

Uroš Živković, pjevač iz Srbije, na jednom nastupu otpjevao je skandaloznu nacionalističku pjesmu “Ne volim te Alija, zato što si balija”.

Ovaj čin mladića iz Beograda naišao je na brojne osude na društvenim mrežama, dok se on branio na svom Instagram nalogu, kako je pjesma tražena i plaćena i da nije nacionalista.

Ovom prilikom reagirali su MMA borci iz BiH, Denis Stojnić i Ermin Junuzović, poznatiji kao Erko Jun.

Njihovu poruku folkeru iz Srbije prenosimo u cijelosti:

“Nadam se derište jedno da nisi ni svijestan koliko štete nanosiš prije svega sebi i napredku svog uma i duha, pa tek onda koliko bola i tuge unosiš u ljude koji su na svojoj koži osjetili sve patnje rata!?

Pa 1999 godište, ma da ne kažem u kojem djelu po*nog organa svog oca si bio dok je tutnjio rat i krvoprolića na ovim prostorima i ti se našao da promoviraš nacionalnu netrpeljivost pjesmama koje pozivaju na mržnju i ubistva. Ti ćeš da pozivaš na klanja svoje fanove i to samo zato jer te neka luda glava zakitila sa 50 KM.

Oglasio se Uroš Živković: Gospodo iz BiH, molim vas da se malo smirite!

Sram te i stid bilo balavanderu Živković Uroše pozivaš na kljanje,ma nema tih para da na svom storiju svoje fanove zagovaram na ubistva , magarčino balava, a ako te uistinu loži ubistvo i klanja evo hajd udji samnom u kavez na jedan sparing da vidiš kako će ti se zgaditi..

Urke, Urke, to bi valjda trebao biti nadimak od Uroš imaš pozdrav od pravih Bosanaca i Hercegovaca, Erka Juna i Denisa Stojnića koji vole i poštuju sve ljude bez obzira na njihovu vjersku i nacionalnu pripadnost i nemaju u nemamo u sebi osjećaj mržnje prema različitostima po vjeri, naciji ili bilo kojem drugom opredijeljenju!”

Bokser Marko brani Uroša: Šta ako je pjevao “Ne volim te Alija”, i ja pjevam i tu, a i sve četničke pjesme


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79