Evo kada je sahrana hercegovačkom tajkun-trkaču

Mate Primorac Grgić iz Čitluka preminuo je sinoć u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se desila u blizini Mostara.

On je život izgubio u 46. godini. Posljednji ispraćaj pokojnika desit će se u utorak 27. septembra u 16 sati ispred mrtvačnice u Čitluku.

Pokop će se obaviti na groblju Podadvor u Čitluku.

U BMW-u X5 preminuo hercegovački biznismen Mate Primorac: “Ovo nije zbogom, ovo je samo doviđenja”

Iza Mate su ostali majka, otac, supruga, sin i brojni drugi.

Utrkivanje dva vozača i alkohol odveli porodicu u smrt: “Kod tajkuna izmjereno 2,5 promila alkohola u krvi”

Kako saznajemo u alkoholiziranom stanju su se utrkivali M. P. u vozilu BMW X5 i M. D u Mercedesu kojem je izmjereno 2,5 promila alkohola u krvi.

(FOTO) Zbog utrkivanja hercegovačkih tajkuna poginule 4 osobe a 4 teško povrijeđene

Poginuo je hercegovački biznismen Mate Primorac koji je upravljao vozilom BMW-om, a koji se tom prilikom s prijateljem vraćao s jednog krštenja.

Koliko su brzo vozili govori najbolje prizor automobila koji su nakon nesreće potpuno devastirani i nad njima će se vršiti vještačenje danima u cilju rasvjetljavanja stravične nesreće.

Poznat identitet nasradale porodice u Mostaru: “Preminuli članovi porodice Krstić”

Oni su se utrkivali iz smjera Mostara prema Čapljini i u mjestu Buna-Zaton u blizini Bunskih kanala usmrtili gotovo čitavu porodicu koja je putovala iz suprotnog smjera.

U automobilu Renault Scenic je od posljedica nesreće poginuo bračni par Krstić iz Mostara s devetogodišnjim sinom, dok im je trogodišnja kćerka zadobila po život opasne povrede i ljekari u mostarskoj bolnici joj se bore za život. Teške tjelesne povrede zadobili su i putnici iz vozila “BMW” L.M. (1987.), R.V. (1977.) i K.J. (1998).

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79