Fočaci lažnim kladioničarskim dojavama „zaradili“ 460.000 KM

Supružnici Nedeljko i Slađana Mitrović te Žarko Blagojević prijavljeni su trebinjskom Okružnom tužilaštvu zbog sumnje da su putem internet dojava o lažnim kladioničarskim rezultatima nezakonito zaradili 460.000 KM, potvrđeno je “Glasu Srpske”.

Nezvanično saznajemo da su oni oštetili više osoba kojima su za novac  slali navodno rezultate naštimanih utakmica govoreći im da će sigurno ostvariti dobitak.

Policijska uprava Foča, navodeći inicijale, saopštila je da trojac terete za pranje novca, a Nedeljka Mitrovića i za krivično djelo prevara i iznuda,

– M.N. je osumnjičen da je od 2014. do 2020. godine pribavio za sebe ili drugog protivpravnu imovinsku korist prikazivanjem lažnih činjenica putem društvenih mreža, a u vezi sa rezultatima sportskih utakmica, kao i upućivanjem prijetnji-navodi se u saopštenju policije.

Dodaje se da je on  na taj način dovodio u zabludu oštećena lica iz više različitih zemalja i time ih naveo da na štetu svoje imovine u više navrata izvrše uplate u bankama ili pošti na njegovo ime i na ime M.S. i B.Ž.

Podneseni izvještaj je rezultat kontinuiranog i intenzivnog rada policijskih službenika u međunarodnoj akciji „Dojave“.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79