(FOTO) Harisu u Sloveniji ukrali felge sa BMW-a: “Ne znam kako, imao sam lopov šarafe”

Mladiću pod imenom Haris sinoć su ukradene sve četiri gume i felge sa njegovog BMW-a serije 5 na parkingu u Kopru, a fotografije je objavio na društvenim mrežama piše Crna-Hronika.

Kako vlasnik vozila kaže, pričinjena mu je velika materijalna šteta, prvo zbog felgi i guma, a drugo zato što mu je automobil ostavljen na zemlji, bez “kloceva”, betonskih blokova ili cigle, daske, što pretežno lopovi urade, ostave automobil na klocevima.

Ni Harisu kao ni njegovim prijateljima nije jasno, kako se ovo moglo dogoditi jer je osigurao svoje aluminijske felge sa “lopov šarafima” odnosno šarafima protiv krađe.

Haris je imao poruku za lopove.

“E ovako, dotičnoj osobi koja je ovo uradila želim da kažem. Druže halal ti bile gelge koje si skinuo i odnio, ima i za to neko ko će nam da sudi na onom svijetu. Meni je žao tvojih roditelja što te nisu odgojili kako treba da uradiš ovo za par stotina eura nekome i pri tome napraviti veću štetu, stvarno nemam riječi.

Akobogda ja ću štetu namiriti, sve se da popraviti ali tvoj obraz se ne može popraviti. Kakav li smo mi narod, dobro je nama u životu. Vratit će se BMW u boljem i ljepšem izdanju.

P.S. dabogda poginuo na njima. – poručio je vlasnik BMW vozila pod imenom Haris.

(VIDEO) Ameru ukrali felge sa BMW-a: On po Tuzli tražio lopova i pronašao ga

Zanimljii komentari su zabilježeni ispod objave. Jedni pišu da su mu ukradene felge zato što je nalijepio ljiljane na automobil, drugi da ih nije dobro osigurao.

  • “Pa mogao je bar šta, kakve kadice podbacit ispod”
  • “Ovo boli i za vidjet”
  • “Poginuo na te iste koje je skinuo”
  • “Neće se daleko na njima vozit, nisu sa halalom”
  • “Rukice mu uvenule ko jesenji list”
  • “Prati Crnu-Hroniku izletit će on negdje sa ceste na tim felgama”
  • “Da budeš zalijepio ljiljane nazad, možda dođeš pameti, ne treba to obilježavati. To je sigurno zbog domoljublja.
  • “Mi u Bosni bar na klocevima ostavimo, nema štete lakše druge nabacit”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

BONUS VIDEO

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79