(FOTO) Klanjana dženaza preminulom Anelu Čakalu: “Oduzeo si život u 25. godini života”

Anel Čakal preminuo je u nedjelju, 23. 10. 2022. godine u 25. godini života Smrt dvadesetpetogodišnjeg mladića iz Ahatovića Čakal Anela potresla je mještane Hadžića i njegovu porodicu. Ništa nije slutio na tragediju u kojoj će se ugasiti jedan mlad život – piše Crna-Hronika.

Dženaza namaz se obavila 28. 10. 2022. godine u 14:30 sati na Gradskom mezarju Vlakovo a prisustvovao je veliki broj Anelovih prijatelja i rodbine.

Nesretni Anel je pronađen u šumi na lokalitetu općine Hadžići u smjestu Stari Gavrići saznaje Crna-Hronika.

Misteriozna smrt mladića Anela iz Sarajeva: “Porodica u šoku, sve sluti na suicid ali…”

 

Kako nezvanično saznajemo sve upućuje na tragediju u kojoj je mladić oduzeo sebi život vješanjem. Kod sebe nije imao dokumente, sve je ostavio u svojoj kući. Na prepoznavanju lica nisu bili roditelji koji su skrhani u bolu i tuzi. Urađena je obdukcija i sve je spremno za dženazu, – izjavila nam je Emira Čakal, tetka nastradalog mladića za naš portal.

“Rekli su nam da su ga pronašli u šumi i da će podatke tek dobiti sljedeće sedmice. Svi smo u šoku. Zašto ništa ne znamo pa ni osnovno? Ja sam lično pokušala otići u Jedilere da pogledam tijeli i da prepoznam našeg Anela ali mi nisu dozvolili. Nikome nije jasno da porodicu nisu zvali na prepozavanje lica. Nas zanima gdje je nađen, ko ga je pronašao, ko ga je prepoznao? Ništa nije imao kod sebe” – izjavila nam je Emira Čakal za Crnu-Hroniku.

Preminuli mladić napisao je i posljednji status na Facebook-u: “Ona je moj smisao života, dok nju imam postojim i ja, kad nje nema nece biti ni mene Melisa Ajla. Za nju ako treba i život dat bez razmišljanja”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79