(FOTO) Nesreća kod Tuzle: 19-godišnji vozač Audi-ja sletio sa ceste

Tokom ovog mjeseca dogodila se još jedna teška saobraćajna nesreća kod Tuzle u naselju Par selo u kojoj je učestvovao 19-godišnji vozač Audi-ja A4.

Do nesreće je došlo usljed neprilagođene brzine na cesti, kada je 19-godišnji vozač izgubio kontrolu nad svojim automobilom te sletio sa ceste. Prilikom nesreće, vozač je udario u betonski zid i stijenu.

Na vozilu je pričinjena veća materijalna šteta, a na sreću lakše je povrijeđeno samo jedno lice. Nezvanično vozač je bio pod utjecajem opojnih sredstava.

Na teren su izašli pripadnici MUP-a TK kao i članovi šlep službe Unfall Prometa iz Tuzle.

Pogledajte fotografije sa mjesta nesreće.

Podsjećamo u ovom naselju se dogodila danas još jedna nesreća kada se 18-godišnji Marsel zabio u porodičnu kuću te vozilom marke Audi prevrnuo na krov.

Kako saznaje portal Crna-Hronika nesreća se dogodila poslije 5h ujutro. Za volanom je bio 18-godišnjak Marsel koji nije imao položen vozački ispit. Napuhao je 1,26 promila.

“Išao je sigurno 200 km/h. Oborio je dvije bandere, oštetio kuću i uništio automobil. Pola naselja nema struje zbog njega. Pa šta razmišlja ova omladina, šta im je u glavama?” – kaže svjedok nemilog događaja za portal Crna-Hronika

Marsel (18) napuhao 1,26 promila: “Zabio se u kuću, uništio dvije bandere”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79