(FOTO) Pogledajte bijelu vilu u kojoj će biti najveći narkodiler Darko Šarić

Darko Šarić, koji je juče prebačen u kućni pritvor s nanogicom, narednih mjeseci boraviće u svojoj luksuznoj vili na Dedinju sa suprugom Lanom Popović.

Najvećeg balkanskog narkodilera Darko Šarić puštaju u kućni pritvor

Šarić će imati pravo i na sat vremena šetnje, tj. sat vremena u danu kada će moći da napusti kuću i dvorište.

Bijela, luksuzna vila Darka Šarića nalazi se u elitnom dijelu grada, na Dedinju. Njegova velelpna kuća okružena je drugim vilama, međutim ipak od ostalih odudara.

Naime, Šarićeva kuća ima tri ulaza, ali je jedina u ovoj ulici opasana visokom bijelom ogradom i dvorište se ne vidi.

Šarićeva vila ima i obezbjeđenje, a oko cijelog dvorišta sa spoljne strane nalaze se sigurnosne kamere.

Šarić je, podsjetimo, juče, poslije 8 godina provedenih u pritvoru, prebačen u kućni pritvor sa nanogicom. Pritvor je osim Šariću ukinut i Nebojši Sretenoviću, Petru Obradoviću i Željku Vujanoviću i isto im je određen kući pritvor uz elektronski nadzor.

On je oko 18 sati juče, maricom prevezen do Dedinja, i vozilo je ušlo direktno u garažu kuće te komšije nisu vidjele njegov dolazak.

U ovoj kući Šarić, koji je optužen za šverc 5,7 tona kokaina iz Južne Amerike, će sada biti sa svojom nevjenčanom suprugom Lanom. Ona mu je ostala vjerna sve ove godine.

Prije hapšenja Darka Šarića Lana je bila vaspitačica i uoči akcije “Balkanski ratnik” radila je na otvaranju privatnog obdaništa u Šilerovoj ulici u Zemunu. Ipak, vrtić “Štrumpfovi” oduzet joj je u finansijskoj istrazi, kao i stan u ulici španskih boraca na Novom Beogradu.

Uvijek doterana, u firmiranoj garderobi je dolazila na suđenja, noseći tašnicu “šanel” i iz publike je suprugu davala podršku. Lepa brineta je Darku dolazila u privatnu posjetu, tražeći sa njim sastanak i u “ljubavnoj sobi”. Oni su prije dvoke godine dobili drugog sina, dok Darko iz prvog braka ima kćerku.

Među stvarima koje mu je slala u ćeliju bila je i knjiga u kojoj je napisala “Darko, izdrži, voli te Lana”, ali čuvari u Specijalnom sudu nisu dozvolili da knjiga stigne do Šarića. Razlog za to je mogućnost da se u posveti krije neka šifrovana poruka.

Lana je prijateljima priznala da Šarića voli od svoje 16. godine i da joj je on među tri najveće ljubavi u životu, uz sinove i posao vaspitačice.

Specijalni sud u Beogradu proglasio je krivim Darka Šarića za pranje novca od prodaje droge

Dok Darko Šarić nije bio priveden , Lana i on su kupovali skupe i rasne pasmine konja jer je Lana, kako su pisali mediji, prije nekoliko godina zavoljela konje.

Kada je Darko otišao iza rešetaka Lana je slobodno vrijeme prekraćivala jtako što je iznajmljivala konje za jahanje na hipodromima. Postala i jako vešta u ovom sportu, a kupila je i konjičku opremu.

Tokom Šarićevog skrivanja i Lana se krila od javnosti, ali je 21. oktobra 2013. u policiji napravila pravu pometnju, kada je za Šarićev 43. rođendan na Fejsbuk profilu objavila zajedničku fotografiju koja do tada nije bila poznata javnosti.

Podsjetimo, Darko Šarić, optužen za šverc 5,7 kokaina iz Latinske Amerike u Evropu. U pritvoru je proveo skoro osam godina, jer se pravosudnim organima nakon višegodišnjeg bjekstva predao u martu 2014. godine, piše Blic.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79