(FOTO) Sin koji je rođenoj majci nanio tjelesne povrede, nastavlja sa nasiljem u porodici

Muškarac M. Elvir (42) koji je prije dvije godine pravosnažno osuđen na uvjetnu kaznu u trajanju od 6 mjeseci zbog nanošenja tjelesnih povreda vlastitoj majci, kako saznaje Crna-hronika.info, ponovio je ovo krivično djelo.

On je 2017. godine u naselju Vraniska, općina Vitez, u porodičnoj kući nanio tjelesne povrede svojoj majci M. S., na način da je nakon verbalne rasprave istoj zadao nekoliko udaraca otvorenom rukom u predjelu glave, zatim je uhvatio rukama za noge, odvukao do ormara, postavio na kauč i povišenim glasom joj izgovarao mnogobrojne uvrede.

Za tjelesne povrede koje vidite u priloženim fotografijama dobio je šest mjeseci uvjetne kazne.

Kako saznajemo od mještana naselja Vraniska, Elvir je nastavio sa ponavljanjem istog krivičnog djela, a razlog je zato što mu je ukinula punomoć na dizanje penzije.

Majka je u ratu izgubila dva sina i imala je težak život, zbog kojeg je otišla trbuhom za kruhom u Njemačku, gdje je i zaradila penziju.

Majka dobija njemačku penziju, a sinu je dala punomoć za podizanje iste, te je sin po potrebi donosio novac, ali majka nije znala da sin troši ostatak novca, te je vjerovala da joj je ostala ušteđevina.

Nakon što je saznala da nema ušteđevine, ukinula je punomoć, te je isti dan pretučena.

Kako mještani govore, osim porodice, svi u naselju žive u strahu od njega, a najviše im je žao majke koja svakodnevno trpi nasilje u porodici.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments