(FOTO) UHIĆEN JE VOZAČ BMW-A: POKUŠAO PREGAZITI POLICAJCA

Uhićeni muškarac se trenutno nalazi u prostorijama policije, a policija će o detaljima izvijestiti nakon provedenog kriminalističkog istraživanja. Bit će prijavljen za pokušaj ubojstva i još niz kaznenih djela

U unutrašnjosti Hrvatske jutros je uhićen 32-godišnjak za kojim je policija intenzivno tragala od utorka nakon što je u Zadru pokušao pregaziti policajca.

Podsjetimo, zbog njega se ulicama Zadra odvijala prava filmska potjera. Sve je započelo nakon što je nepoznati muškarac u utorak oko 21 sat natočio gorivo na jednoj benzinskoj crpki te se udaljio bez da je platio račun. Ubrzo nakon toga, oko 21.50 sati u Ulici Put Gumlina nepoznata osoba je provalila u skladište obrta, gdje ga je zatekao član obitelji vlasnika pa je provalnik pobjegao autom.

Policija je iza 23 sata u neposrednoj blizini trgovine u Ulici Put Gaja uočila parkirani BMW požeških oznaka. Vozača su tražili da izađe iz auta, ali je odbio i dao gas pa udario u susjedni parkirani auto i krenuo na policajca. Srećom, policajac je izbjegao udar skočivši preko zida, a nakon toga su mu pucali u pneumatike. Nastavio je voziti do Melade, a nakon toga je napustio oštećeno vozilo i pobjegao.

 

Uhićeni muškarac se trenutno nalazi u prostorijama policije, a policija će o detaljima izvijestiti nakon provedenog kriminalističkog istraživanja.

Kako doznajemo, kazneno će ga prijaviti za pokušaj teškog ubojstva i još niz kaznenih dijela zbog krađe auta te bježanja policiji.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments