Glavnu tužiteljicu Vesnu Ćavar u Mostaru pokosio automobil, zadobila teže povrede

Vesna Ćavar, glavna tužiteljica Tužilaštva Zapadnohercegovačkog kantona, kako saznajemo, sinoć je u Mostaru zadobila teže tjelesne ozljede kada je na nju, dok se kretala pješačkim prijelazom na kružnom toku kod nekadašnje „Mljekare“ naletjelo vozilo Mercedes kojim je upravljao I. H. (24).

Na lice mjesta odmah je, nakon nesreće, stigla ekipa Hitne pomoći koja je Ćavar prevezla u Sveučilišnu kliničku bolnicu (SKB) Mostar, saznaje Avaz.

Utvrđeno je da je zadobila frakturu ruke, a kako nam je neslužbeno potvrđeno, ona je jutros puštena na kućno liječenje i dobrog je zdravstvenog stanja.

U Tužilaštvu Hercegovačko-neretvanskog kantona nam je potvrđeno da je naređeno izuzimanje automobila u PU Mostar radi neophodnih vještačenja te da su preduzete sve neophodne mjere i radnje s ciljem potpunog rasvjetljavanja ove nesreće.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments