Goran sa Latifom u utorak otišao “onako” na kafu kod Nermininog brata

Foto: Crna-Hronika

Tragedija u porodici Ravlić potresla je stanovnike glavnom grada Bosne i Hercegovine. Zbog ubistva 38-godišnje supruge Nermine, uhapšen je Goran Ravlić, njen suprug, i svekrva Ledžiba Ravlić kao i pomagač Latif Jašarević – piše Crna-Hronika.

Nakon samo par mjeseci braka nesretna Nermina je ubijena. Iako je Gorana koji se sumnjiči za njeno ubistvo poznavala jako dugo čak i od malena, tek su prije nekoliko mjeseci stupili u ozbiljan kontakt i vjenčali se.

A onda šok za sve građane Sarajeva ali i za porodicu Krajina.

Goran, muž ubijene Nermine je u utorak navečer oko 22:00 sata došao “onako” da obiđe Nermininog brata i s njim popije kafu, što je bilo čudno jer to inače nije nikada radio kako su se njih dvoje vjenčali.

Očigledno je da je to bio pokušaj stvaranja alibija jer je s njim na toj kafi bio prisutan i osumnjičeni rođak Latif Jašarević koji je takođe priveden pod sumnjom za pomaganje i prikrivanje krivičnog djela ubistva.

Goran Ravlić bio na psihijatriji 4 godine: Komšijama stalno pravio probleme

Šta je pomahnitali Goran tražio kod Nermina, brata od nastradale Nermine?

Goran je planski sve isplanirao. 3 dana prije policijskog upada u stan i pronalaska Nermininog tijela, pomahnitali Goran napravio je novi profil na Facebook-u te pisao ljubavne i emotivne statuse.

Ubica Goran na Facebooku je pisao ljubavne statuse iako je u tom momentu njegova supruga već bila mrtva. Prema nezvaničnim informacijama ubio ju je drvenom motkom.

Nakon što je ubio Nerminu, Goran napravio novi profil na Facebooku i pisao statuse o ljubavi

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79